Niğde'de Korku Evi Çılgınlığı

Niğde’de açılan Korku Evi ilgi gördü.

Niğde'de Korku Evi Çılgınlığı
Heyecan, korku, adrenalin duygularını yaşatarak eğlendirmeyi amaç edinen Niğde Korku Evi, ’Cesaretin var mı?’ sloganı ile Niğde’de hizmete girdi.

Korku filmlerinden ve kaçış oyunlarından esinlenerek dizayn edilmiş eve internet veya telefon ile rezervasyon yaparak gelen gruplar kendilerini anında oyunun içinde buluyor. Zifiri karanlık olan evin içinde el feneri ile dolaşan grup, diğer odalara geçmek için şifreleri çözmeleri, gizli geçitleri bulmaları gerekiyor. Bir odadan diğer odaya geçişlerde oyuncuları korku ve heyecan dolu sürprizler bekliyor. Zeka ve korku içeren uygulamalar ile donatılmış Niğde Korku Evinde oyuncuların çok ilginç tepkileri ve eğlenmeleri de güvenlik kamerasına yansıyor

“Arkada Kalmak İstemezsin” Niğde’de Replik Oldu

Niğde’nin tam merkezinde Kent Meydanı karşısında Macit İş Merkezinde açılan Niğde Korku Evi şimdiden gençlerin unutamayacakları bir anı yaşayacakları mekan oldu.

Sürekli farklı kurgu ve konseptin değiştiğini belirten Niğde Korku Evinin işletmecilerinden Fatih Mehmet Özata; En az 2 en fazla 7 kişinin oynayabileceği iki katlı evimizi, tamamen korku ve zekaya dayalı özgün bir içerikle donattık. Kaçış ve korku unsurunu bir arada bulunduran evimizde, şifreler, zeka oyunları, korku veren materyaller, gizli geçitler, tünel, kafes, canlı ve cansız mankenler, laboratuarımız var. Ekip olarak şifreleri çözmek, odalardan ve nihayetinde evden çıkmak gerekiyor. Oyun sırasında adrenalin, heyecan ve eğlence en üst seviyede oluyor. Kameralar ile bütün odaları izliyoruz, yönlendirme veya ipuçları verebiliyoruz. Güç gerektiren hiçbir durum yok. Niğde’de bugüne kadar olmayan farklı bir mekan hizmete sunduk çok eğleneceklerine de eminiz.” dedi.

Kaynak: İHA