Medıcal Park Doktor Kadrosunu Güçlendirdi

Hizmete girdiği günden bu yana başta Gaziantep olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Medical Park Gaziantep Hastanesi, alanında uzman 13 doktoru bünyesine kattı.

Medıcal Park Doktor Kadrosunu Güçlendirdi
Medical Park Gaziantep Hastanesi, hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve bölge halkına kaliteli, verimli sağlık hizmeti sunmak için Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları, Üroloji, Kardiyoloji, Dermatoloji, Radyoloji, Anestezi, Yenidoğan ve Gastroenteroloji bölümleri güçlendirdi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, ‘‘Hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için hastanemizin fiziki kapasitesini neredeyse iki katına çıkarmıştık. Hastalarımızın tedavi kalitesi bizim için birinci öncelik. Hizmetlerimizi sürekli geliştirmek, teknolojiyi ve yenilikleri takip edip uygulamak son derece önemli. Bu başlı olarak doktor kadromuzu daha da güçlendirmek için bir çok doktor arkadaşımızla anlaşarak Medical Pak Gaziantep Hastanemizin kadrosuna dahil ettik. İnanıyorum ki; kadromuza yeni katılan doktorlarımızla beraber çok başarılı tedavilere imza atacağız. Hastanemize yeni katılan doktor ve çalışanlara üstün başarılar diliyorum” dedi.

MEDİCAL PARK GAZİANTEP HASTANESİNE 13 YENİ DOKTOR

On üç yeni doktoru kadrosuna katarak hizmet kalitesini ve hızını büyük ölçüde arttıran Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin yeni hekimleri şu şekilde:

Anestezi Uzm. Dr. Ahmet Şükrü Denker, Çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Çiğdem Barlas, Çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Erkan Altuncu, Çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Mustafa Çiftçi, Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Neva Ayata, Gastroenteroloji Doç. Dr. Musa Aydınlı, Kadın Hastalıkları Doç. Dr. Hatice Ender Soydinç, Kadın Hastalıkları Op. Dr. Manolya Yılmaz Belgin, Kadın Hastalıkları Op. Dr. Sedat Baylar, Kardiyoloji Uzm. Dr. İlyas Gökşen, Radyoloji Uzm. Dr. Sıtkı Bozan, Üroloji Op. Dr. Şahabettin Meto ve Yenidoğan Doç. Dr. Servet Özkiraz.
Kaynak: İHA