Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması'na Yurt Dışından İlgi

Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'na yurt dışından büyük talep geldi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone FreeZone sponsorluğunda, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone 19. Liselerarası Müzik Yarışması'nın 29 Nisan'da Volkswagen Arena'da gerçekleşecek finali için geri sayım başladı.

Bu yıl Türkiye'den 16 ilden 30 lisenin finale kaldığı yarışmada Malta, Makedonya, Bosna Hersek, Slovenya, İzlanda ve Gana'dan gelen gençler de uluslararası kategorisinde yarışacak.

Liseli gençler, toplam 30 performansın sergileneceği büyük finalde, para ödüllerinin yanı sıra tam donanımlı bir müzik stüdyosunu okullarına kazandırmak için de performans gösterecek.

Yarışmanın eğitim sponsoru İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından üstün başarı gösteren iki öğrenciye karşılıksız eğitim bursu da verilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, yarışmaya yurt dışından gelen katılım taleplerine dikkati çekerek, memnuniyetini dile getirdi.

Şirket olarak FreeZone ile gençlerin kendilerini özgürce ifade ettikleri bir ortam oluşturmanın öncelikli hedefleri olduğunu aktaran Uysal, kendini müziğe adamış, yeteneklerini müzik yoluyla sergileyen bu gençlerin hayallerini gerçeğe çevirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Uysal, liseli gençleri müziğe teşvik etme yolunda büyük öneme sahip olan uluslararası arenada takdir gören bir yarışmayı desteklemekten mutlu olduklarına işaret ederek, 'Önümüzdeki yıllarda, yurt dışında daha çok liseye ulaşarak daha fazla gencin hayallerini gerçekleştirmek için katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu vesileyle Vodafone FreeZone 19. Liselerarası Müzik Yarışması'nda finale katılan tüm gençlerimize şans ve başarı dileklerimi iletiyorum.' ifadelerini kullandı.

Vodafone FreeZone 19. Liselerarası Müzik Yarışması ile ilgili ayrıntılı bilgiye VodafoneFreezone.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA