Turgutlu Belediyesi'nden Okullara Bilgsayar Hediyesi

Turgutlu Belediyesi, eğitim kurumlarına verdiği desteği 30 adet bilgisayar hediyesiyle taçlandırdı.

Turgutlu Belediyesi'nden Okullara Bilgsayar Hediyesi
Turgutlu Belediyesi’nin eğitime verdiği destek hız kesmeden devam ederken, bu kapsamda okulların hizmetine sunulacak 30 masa üstü bilgisayarı temin edilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Turgutlu Belediyesi başkanlık katında düzenlenen teslim törenine Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Halk Eğitim Müdürü Hayrettin Uslu ve Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Tahsin Bozkurt katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ölmez, Turgutlu Belediyesi’nin verdiği bu desteğin büyük önem taşıdığını belirterek Başkan Şirin’e teşekkür etti. Bozkurt da proje koordinatörleri olduklarını belirterek, “Proje kapsamında aklımıza ilk gelen değerli Belediye Başkanımız oldu. Sağolsunlar 30 tane bilgisayar verebileceklerini söyleyerek hemen talimat verdiler. Bugün de bilgisayarları teslim alıyoruz. Bizim amacımız 30 okulumuza Turgutlu Belediyesi’nin hediyesi olan bu bilgisayarlardan birer adet vermek” dedi.

GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de okulların bir yandan fiziki ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürürken bir yandan da materyal temini yaparak desteklerine devam ettiklerini ifade ederek, “Yardımlarımızı hız kesmeden sürdürdüğümüz okullarımıza bu kez bilgisayar desteği veriyoruz. Bu konuda Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler, ne mutlu ki bugün gerçekten önemli bir yardıma dönüşmüştür. Bu kapsamda 30 okulumuzun kullanımına sunulacak 30 adet bilgisayarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz’e teslim ediyoruz. İnanıyorum ki eğitimde değişen sistem ve güncellemelere kayıtsız kalmayan Turgutlumuz’da artık okulların olmazsa olmazı bilgisayarlar sayesinde öğretmenlerimiz de öğrencilerimiz de daha verimli çalışabileceklerdir. Eğitimde kalite ve başarıyı arttıracak her çalışmanın içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz Kodla Manisa Projesi gibi eğitimde farkındalık yaratan çalışmalar kapsamında verdiğimiz bu desteğimiz tüm okullarımıza hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullansınlar. Bizler her zaman başarılarıyla bizleri onurlandıran gururlandıran çocuklarımıza gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu vesilesiyle TEOG Sınavı’na katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA