Salihli'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü il genelinde sürdürdüğü çalışmalara Salihli’de de devam ediyor.

Salihli'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
İl genelinde ilk etapta 95 mahallede başlayan ve çalışmaların devam ettiği içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileme projesi sürüyor. İl genelinde süren 95 Mahalle Projesi ile birlikte, Büyükşehir Kanunu ile mahalle olan köylerin çehresi değişiyor. Bu kapsamda Salihli ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde başlayan altyapı yenileme işlemleri ile beraber 2 bin metre içme suyu, 2 bin 400 metre kanalizasyon hattı yenilendi. Yeşilova Mahallesi’nde çalışmaların tamamlanmasının ardından Başlıoğlu, Çaypınar ve Gökköy’de de çalışmalar başlayacak.

"ÇAĞA UYGUN, MODERN VE SAĞLIKLI"

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenerek çağdaş ve sağlıklı bir altyapı sisteminin oluşturulduğu proje ile ilgili konuştu.

Koç, “Çağa uygun, modern ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için başladığımız projede ciddi ilerlemeler kaydediyoruz. Mevcut projelerin dışında, önümüzdeki dönemde yapacağımız altyapı projeleri ile ilgili de çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız il genelinde aralıksız devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA