Otomobilin Motor Bölümündeki Yılanı Eliyle Çıkardı

Kütahya'da, sanayi sitesine yağ değişimi için getirilen aracın motor bölümünde görülen ve itfaiye ekiplerinin yakalayamadığı yılan, yoldan geçen kurtarıcı esnaf tarafından çıkarılarak itfaiyeye teslim edildi.

Kütahya'da, sanayi sitesine getirilen otomobilin motor bölümünde bulunan yılan, bir esnaf tarafından yakalandı.

Sanayi sitesinde bir dükkana sürücüsü tarafından yağ değişimi için getirilen otomobilin motor bölümünde yılan görülmesi üzerine itfaiyeye haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yılanı aletlerle çıkarmak istedi ancak başarılı olamadı. Bu sırada yoldan geçen Yılmaz Altun, 1,5 metre uzunluğundaki yılanı eliyle yakalayarak otomobilden çıkardı.

Yılanın, doğaya bırakılacağı öğrenildi.

Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, araç kurtarma işiyle uğraştığını söyledi.

Yoldan geçerken bir otomobilin etrafındaki kalabalığı gördüğünü belirten Altun, 'İtfaiyeciler yılanı yakalamaya çalışıyordu ve bir türlü yakalayamıyorlardı. Ben de yılanı elimle yakalayarak itfaiye ekiplerine teslim ettim.' dedi.

Yağ değişimi ustası Mehmet Ali Haset de bir müşterisinin dükkanına getirdiği otomobilin kaputunu açtığında motor bölümünde sıkışan yılanı gördüğünü ifade etti. Önce çok korktuğunu anlatan Haset, şöyle konuştu:

'Otomobili dükkandan çıkararak hemen durumu itfaiyeye bildirdik. İtfaiye ekibi aletlerle yılanı çıkarmaya çalıştı. Yılan, motor bölümünde sürekli yer değiştiriyordu. Bir türlü onu yakalamayı başaramadılar. O sırada yoldan geçen Yılmaz abimiz, yılanı eliyle yakalayarak itfaiye ekiplerine teslim etti.'
Kaynak: AA