Oba Makarna'dan Çocuk Şenliği

Dünya ülkelerinde de sevilerek yenilen Oba Makarna raflarda yerini alacak olan yeni Oyuncaklı çocuk makarnasını, 23 Nisan Şenliği kapsamında sevilen Looney Tunes karakterleri eşliğinde çocuklarla bir araya getirdi.

Oba Makarna'dan Çocuk Şenliği
Marka yüzü Esra Erol ve oğlu İdris Ali’nin ev sahipliğinde PartyKids’te gerçekleşen partide ünlü anneler ve çocuklarına özel hazırlanmış makarna lezzetleri sunuldu. Makarna sektörünün güçlü markalarından Oba Makarna, raflarda yeni yerini alacak olan "oyuncaklı çocuk makarnasını, 23 Nisan Şenliği kapsamında sevilen LooneyTunes karakterleri eşliğinde çocuklarla buluşturdu. Marka Yüzü Esra Erol ve oğlu İdris Ali’nin ev sahipliği yaptığı ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin çocuklarıyla beraber katıldığı etkinlikte, anne ve çocuklara özel hazırlanmış makarna lezzetleri sunuldu. PartyKids’te gerçekleşen Çocuk Şenliği’nde ünlü annelerin çocuklarıyla birlikte resim yaptığı dilek taşları Bir Dilek Tut Derneği’ne bağışlandı. Birbirinden keyifli aktivitenin düzenlendiği etkinlikte; animasyon, yüz boyama, şekilli balon ve yarışmalarla çocuklar eğlenceye doydu. Şenlik kapsamında çocuklar, Oba Makarna’nın Looney Tunes karakterleri ile tanışarak beraber gerçekleştirdikleri çeşitli oyunlarla neşeli dakikalar yaşadı. Oba Makarna’nın 23 Nisan’da çocuklarla buluşturduğu Looney Tunes karakterleri bir yıl boyunca miniklerin gönlünü fethedecek. İnsanların daha iyi yaşamasına katkıda bulunmak için yüksek kaliteli, güvenilir ürün çeşitleriyle hizmet veren Oba Makarna, çocuklar için ürettiği yeni ürünüyle sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Oba Makarna, lansmanını gerçekleştireceği oyuncaklı çocuk makarnası ile hasta çocukların hayallerini gerçekleştiriyor. Çocuk makarnası alan her tüketici aynı zamanda çocuklar için yapılan yardım kampanyasına destek vermiş oluyor. Bu kapsamda, Bir Dilek Tut Derneği ile iş birliği yapan Oba Makarna, üründen elde edilecek gelirin bir kısmını derneğe bağışlayacak. İlki Gaziantep’te başlayan sosyal sorumluluk çalışması yıl boyunca devam edecek.

OBA MAKARNA

1966 yılında Gaziantep’te kurulan OBA Makarna, 2005 yılında Özgüçlü Ailesi tarafından satın alınarak Türkiye’nin makarna sektöründe öncü bir rol üstlenmeye devam etmiştir. Marka ve fabrikaya yapılan yatırımların ardından 2010 yılında Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesinde 110 bin metrekare açık alan, 50 bin metrekare kapalı alanda kurulu modern tesislerinde yüksek üretim kapasitesiyle dünya standartlarında üretim yapmaktadır. 2010-2012 yılları arasında yaptığı 50 milyon Euro yatırımın ardından OBA Makarna, üretim ve satış kapasitesi açısından Türkiye’de sektörünün en büyük firması olmuştur. Üretiminin yüzde 75’i ihracat, yüzde 25’i ise iç piyasa satışı olarak gerçekleşen marka, bugün 80 ülkede faaliyet göstermekte; İtalya, İspanya, Fransa gibi dünyanın en büyük üreticileri ile rekabet etmektedir.
Kaynak: İHA