Hasta Yaşıtlarına Destek İçin Sahneye Çıkacaklar

Seferihisar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (SEFTİT) Çocuk Tiyatrosu ekibi, örnek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Konak AKM’de sahneye çıkacak çocuklar, oyunun gelirini Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören yaşıtlarına bağışlayacak.

Hasta Yaşıtlarına Destek İçin Sahneye Çıkacaklar
Seferihisar Belediyesi bünyesinde tiyatro eğitmenleri Vedat Murat Güzel ve Aysel Güzel öncülüğünde çalışan ve ilçedeki gösterilerde büyük beğeni toplayan SEFTİT Çocuk Tiyatrosu ekibi, bu defa sahneye çok özel bir nedenle çıkacak. Bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak çocuklar, oyunun gelirini Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören yaşıtlarının tedavi masrafları için kullanılması bağışlayacak. 30 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek oyun Konak AKM’de Saat 20.00’de gerçekleşecek. Biletler Seferihisar Çocuk Belediyesi ve Behçet Uz Çocuk Vakfı tarafından 15 TL’den satılacak.

Oyunla ilgili açıklama yapan tiyatro eğitmeni Vedat Murat Güzel, “Çocuktur nasıl yardım eder diye düşünenlere en güzel cevap sanıyorum. Seferihisarlı çocuk tiyatrocularımız verecek. Sanatla çocuğun çocuğa dokunuşuna tanıklık edeceğiz. Herkesi bu çocuklarının vicdanlarıyla hazırladığı projeye destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA