Genci Ölümden Telefon Trafosu Kurtardı

Manisa’da, iki aracın karıştığı kazada, araçlardan biri kayarak kaldırımda yürüyen gence çarpmadan önce telefon trafosuna vurması, gencin hayatını kurtardı.

Genci Ölümden Telefon Trafosu Kurtardı
Kaza, Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Utku mahallesinde meydana geldi. Seyir halinde olan 45 FS 927 plakalı otomobil ile İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinde seyreden bir araç kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisiyle kaldırıma doğru kayan araçlardan biri, önce telefon trafosuna ardından bir markete çarparak durdu. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen bir genç de markete girerek duran otomobilin çarpması sonucu hafif yaralandı.

GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI

Kaza sonrası marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kazayı hafif sıyrıkla atlatan genci, kaldırım kenarında bulunan telefon trafosunun kurtardığı görüldü.

Kazanın etkisiyle kaldırıma doğru kayan 45 FS 297 plakalı otomobilin gence çarpmadan önce telefon trafosuna vurarak hızını kaybettiği ve ardından gence hafif bir şekilde çarptığı görülüyor. Kaza sonrası yere düşen genç, geçirdiği şokla birlikte ayağa kalkarak bölgeden uzaklaşıyor. Sonra kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MARKET ÇALIŞANI OLAY ANINI ANLATTI

Kazanın mesir festivali günü olduğunu belirten market çalışanı İsmail Yıldız, “Ben kaza yaşandığı sırada markette rafları düzeltiyordum. Bir baktım araba dükkanın önüne kadar girmiş. Olayın şokuyla ne olduğunu anlayamadım. Sonra aracın içindekilere baktık. Herhangi bir şeyleri yoktu. Burada haftada 2-3 defa kaza oluyor. Buraya bir kasis istiyoruz. Arabanın arkası buradaki trafoya vuruyor. Trafo olmasaydı araba dükkanın içine girerdi. O gün kaldırımda yürüyen bir çocuk varmış. Kazadan sonra kalkıp gitmiş. Kim olduğunu bilmiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA