Çocuklar, Edip Akbayram Şarkılarını Söyledi

Ustalara Saygı Gecesi kapsamında sahne alan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu, ünlü sanatçı Edip Akbayram’ın şarkılarını seslendirdi. Miniklerin performansını ilgiyle izleyen Edip Akbayram, gecenin sonunda ’Aldırma Gönül’ şarkısını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi, Ustalara Saygı Gecesi projesi kapsamında ünlü sanatçı Edip Akbayram için unutulmaz bir gece düzenledi.

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosunun sahne aldığı program, Atatürk Kültür Merkezinde düzenledi.

Geceye; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Edip Akbayram ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Edip Akbayram’ın hayatını, Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosunun çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterimi ile başladı.

Ardından sahneye çıkan çocuk korosu, Edip Akbayram’ın dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi.

ÜNLÜ SANATÇI, ALDIRMA GÖNÜL’Ü SESLENDİRDİ

Minikler, performanslarıyla beğenilirken, aileleri çocuklarının sahne performanslarını cep telefonlarıyla kaydetti.

Programın sonunda Edip Akbayram sahneye çıkarak unutulmaz şarkıları arasında olan  ’Aldırma Gönül’ü Büyükçekmece’deki sevenleriyle birlikte söyledi.

Ünlü sanatçının seslendirdiği şarkı salonda bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

“DUYGULANDIRIP AĞLATAN BEN DEĞİLİM, BURADAKİ ÇOCUKLAR”

Miniklerin sesinden Edip Akbayram’ın şarkılarını dinleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yanımda oturanların nasıl ağladıklarını ben biliyorum. Onları duygulandırıp ağlatan ben değilim, buradaki çocuklar. Buradaki programda sanatçıları seçerken, kültür müdürlüğümüz ile birlikte toplumun ortak paydası hangi sanatçı diye karar veriyoruz. Bu sanatçıları buraya getirerek onlara böyle bir gece armağan etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA