AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanları Aliağa'da Buluştu

AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı, partinin Bakırçay bölgesinde bulunan kadın kolları başkan ve yöneticileri ile birlikte Aliağa’da bir dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanları Aliağa'da Buluştu
Her ay düzenlenen, ilçeler arası kaynaşma ve tanışma amacıyla yapılan yemekli toplantı, Aliağa’da bir restoranda gerçekleştirildi.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu, misafirlere kırmızı gül dağıttı.

AK Parti’nin Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Foça ve Bergama kadın kolları başkanlarının katıldığı etkinliğe çok sayıda partili de ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu, bu tür faaliyetlerin çok faydasını gördüklerini söyleyerek, etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu. “AK Parti, Türkiye’de 14 seneden beri tarih yazıyorsa, bunda kadınların etkisi büyük” diyen AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ise “Son yapılan çalışmalarda ve üye güncellemelerinde, seçim çalışmalarında kadınlarımız erkeklere nazaran rahatlıkla kapıları çalarak evlere girebiliyorlar. Hiçbir karşılık beklemeden teşkilata hizmet ediyorsunuz. Türkiye’nin gelişmesi, milletimizin daha ileri seviyelere gelmesi için cefa çekiyorsunuz. Bunun için ayrıca sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ilçe kadın kolları başkanlarına hediyeler verildi.

Kaynak: İHA