KUTSO Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, 1999 yılında kurulan Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının, kurulduğu günden bu yana kendisine ait bir hizmet binasının olmadığını, bundan dolayı da üyelere sağlıklı hizmet veremediklerini söyledi.

KUTSO’nun Kumluca’nın yanı sıra, Finike, Demre ve Kaş ilçelerine hizmet verdiğini ifade eden Günay, yapılacak olan hizmet binasıyla üyelere ve bölge insanına daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Konuşmanın ardından Finike Müftüsü Lütfi İmamoğlu tarafından dua okundu. İlçe protokolü ve davetlilerle birlikte temeli atılan KUTSO hizmet binasının bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Yapılacak hizmet binası içerisinde, içerisinde servisler, servislere özel arşivler, depo alanı, sergi salonu, yemekhane, toplantı salonları, eğitim sınıfları ve bölünebilir çok amaçlı 400 kişilik konferans salonu gibi sosyal donatı alanları bulunacak.

Temel atma törenine, Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdür Mustafa Karaaslan, Finike Müftüsü Lütfi İmamoğlu, KUTSO yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA