Ege Onkoloji'ye Kalite Belgesi

Ege Özel Onkoloji Radyoterapi Merkezi, dört ay süren bir çalışmanın ardından Kalite Yönetim, Çevre, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı alanlarında kalite belgelerini aldı. Merkez yönetimi, başarılarını çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Ege Onkoloji'ye Kalite Belgesi
Alsancak’taki Ege Özel Onkoloji Radyoterapi Merkezi, ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OFSAS 18001 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı alanlarında üç kalite belgesi almaya hak kazandı. Eğitimleri veren firmanın elinden kalite belgelerini alan merkez yönetimi, başarılarını çalışanlarıyla birlikte kutladı. Merkezlerinde doktorlar ve çalışanlarının katıldığı küçük bir kutlama düzenlediklerini belirten Merkez Koordinatörü Füsun Gökçe, "Merkezimizde çalışan tüm arkadaşlarımız belge çalışmalarında büyük bir özveri ve heyecanla çalıştılar. Kendilerine 4 aylık çalışma temposu için çok teşekkür ediyorum" dedi.

ÇEVRECİ MERKEZ

Kalite süreci hakkında bilgi veren GNC Belgelendirme ve Danışmalık Firması Genel Müdürü Gonca Evrim Açılmış, “Merkez tarafından ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alındı. Bu belge işletmedeki tüm süreçlerin kontrol altında tutulduğunu, sürekli iyileştirme yapıldığını, analiz edildiğini ve bu süreçle ilgili çalışmaların başarıyla tamamlandığını gösteren bir belgedir. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi ise kurumun çevreye karşı duyarlı olduğunu gösterir. Atıkların uygun bir şekilde, insana, doğaya çevreye zarar vermeden bertaraf edildiğini ifade eder. OFSAS 18001 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Belgesi ise kurumda iş sağlığı ve işçi güvenliği ile ilgili tüm önlemlerin alındığını anlatır. Gelen hastalar için de risk oluşturabilecek şeylerin ortadan kaldırıldığını onaylayan bir belgedir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Merkez Mesul Müdürü Radyasyon Onkoloji Uzmanı Dr. Çimen Akçay pastayı kesti.
Kaynak: İHA