AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu Ve Beraberindeki Heyet Başbakan Ahmet Davutoğlu Tarafından Kabul Edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Develi’den gelen heyeti kabul ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu Ve Beraberindeki Heyet Başbakan Ahmet Davutoğlu Tarafından Kabul Edildi
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, İstanbul Develi ve Köy Dernekleri, Ankara Develi Derneği, Develi Dernekleri Federasyonu, İstanbul Genç Develililer Derneği, Antalya Kayseri Derneği, Şıhlı Kasabası Derneği ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri ile burs alan öğrencileri temsilen İstanbul’dan gelen üniversite öğrencileri olmak üzere 90 kişilik heyet, önce makamında Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Sami Dedeoğlu, hemşerileri birlikte Meclis Genel Kurul önünde Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Develi dernekleri adına Burhan Kuzu, Mehmet Cabbar, Mehmet Papak ve Mustafa Ötünç ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resmi bulunan Halı Portresini armağan etti.

Kayseri milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Emrah Kareyel ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ve Halil Ergen bey ile birlikte meclis toplantı salonu kapısında günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler. Heyet tarafından Sami Dedeoğlu’na ve İsmail Emrah Karayel’e de bir tablo takdim edildi.

Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, “Hemşerilerimizin ziyaretinden memnuniyet duyduk. Biz sadece Develimizin değil tüm Kayserimizin Milletvekiliyiz. Buraya gelip bizi ziyaret ettikleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA