Tatil İçin Çalınan Araç Milas'ta Yakalandı

İzmir’de dayısına ait otomobili çaldıktan sonra tatil için Bodrum’a doğru gitmek isteyen şüpheli, polisin etkili takibi sonucu Milas’ta yakalandı.

Tatil İçin Çalınan Araç Milas'ta Yakalandı
İzmir’in Balçova ilçesinde dayısına ait otomobili alarak kayıplara karışan şüpheli, Milas’ta polis ekiplerinin amansız takibi sonucu yakalandı.

20 Nisan’da meydana gelen olayda, Bodrum’daki yazlığının anahtarını isteyen Metin G, olumsuz cevap alınca dayısını darp etti. Yazlık anahtarını ve evin önündeki cipi alan Metin G, 4 gün boyunca izini kaybettirmek için İzmir çevresinde dolaştı. Bugün sabah saatlerinde Milas üzerinden Bodrum’a gitmek isteyen şüphelinin kullandığı 35 EB 1482 plakalı araç, Plaka Tanıma Sistemi’ne yakalandı.

RUHSAT VERME BAHANESİYLE KAÇTI

Adliye Kavşağı’nda trafik ekiplerinin durdurduğu sürücü, bu sırada ruhsat verme bahanesiyle hızla olay yerinden uzaklaştı. İzini kaybettirmek isteyen Metin G, yaklaşık 20 dakika süren kovalamacanın ardından Milas Bölge Trafik ve Denetleme İstasyonu yakınlarında Milas Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, ifade işlemleri için emniyete getirildi.

Şahsın, terör bağlantısı olma ihtimaline karşın detaylı araştırma yapılacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA