Pendik'te Atletizm Kros Yarışmaları Düzenlendi

Pendik’te, yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı kros yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere madalya verildi.

Pendik'te Atletizm Kros Yarışmaları Düzenlendi
Yenişehir Tavukçu Yolu Mesire Alanı’nda gerçekleşen organizasyonda öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın startı bugün saat 10. 30’da Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından verdi. Yarışlara Ortaokul ve liselerden yaklaşık 500 öğrenci katıldı.

Zorlu yarış sonrası dereceye girenlere Kurtköy Spor Salonu gerçekleştirilen ödül töreninde madalya verildi.

Yarışla ilgili konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Her Yıl Pendik’teki bütün okullarımız kros için çok ciddi bir yarışma performansı ortaya koyuyorlar. Pendik Belediyesi olarak okullarımızdaki tüm spor organizasyonlarında olduğu gibi özellikle atletizmdeki tüm çalışmaları destekliyoruz. Gençlerimizin heyecanı çok yüksek, çok ciddi bir mücadele var. Enerjilerini son noktalarına kadar kullanıyorlar. Daha önce arkada kalan çocuklara yönelik hazırlık yapardık ama bu yıl ipi göğüsleyen çocuklarımız bütün enerjilerini tükettikten sonra buraya yığılmaya başladılar. Ekiplerimiz hazırlıklı, biz hazırlıklıyız. Gerektiği zaman gerekli müdahaleleri de yapıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA