CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke'den Kayseri Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Böke, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ'ı ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke, Kayseri'de bugün ekonomiye dair bir değerlendirme yapmak için Kayseri Ticaret Odası, gençlerle, kadın sivil toplum kuruluşları, sarraflar ve esnafla bir araya gelerek hızlı Kayseri ve Türkiye turu yaptıklarını söyledi.

Böke, 'Bu turun içinde, Türkiye'nin tarafsızlık ilkesini kaybetmemiş basına ne kadar çok ihtiyacı olduğunu konuştuk. Bu prensipler ışığında hareket eden ve bütün baskılara rağmen bunu yapmayı başaran emekçi gazetecilere de teşekkür ediyorum.' dedi.

Türkiye'de herkesin birbirini duyması gerektiğine dikkati çeken Böke, 'Bunun içinde demokrasinin vazgeçilmez gücü olan özgür basına ihtiyacımız var. Sizlerle bir araya gelmekten heyecan duyuyoruz.' diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ise, CHP heyetini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

Kayseri basınında bugüne kadar cemiyet olarak tarafsız, ilkeli ve bütün siyasi oluşumlara karşı aynı mesafede durduklarını dile getiren Kösedağ, bundan sonrada aynı şekilde devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA