Belediye Başkanı Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çevre temizliğine karşı toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerle birlikte çöp topladı.

Edebali, Yıldırım Belediyesi'nin 'sürdürülebilir çevre politikaları' kapsamında düzenlediği etkinliğe katılarak, Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi öğrencileri birlikte çöp toplayarak çevre temizliğine katkıda bulundu.

Edebali burada yaptığı açıklamada, çevre temizliği bilincinin, herkesin sorumluluğu olduğunu belirterek şunları söyledi:

'İnsan doğası gereği çevresiyle var olan bir canlıdır. Çevresel etkiler insan hayatını olumlu ya da olumsuz etkiler. Çevremizi korur devamlılığını sağlarsak hayatımız olumlu etkilenir. Eğer hunharca kullanırsak geleceğimizle ilgili en büyük tehlikeyi yaşar, sonuçları geri dönülmez yaralar açarız. Gelecek nesillerin daha iyi şartlarda yaşaması için çevre temizliğine azami dikkat etmeliyiz. Çevre bize miras değil bizden sonrakiler için emanettir. Havamız, toprağımız, suyumuz, bitkilerimiz ve tüm doğal güzelliklerimiz bizim için birer nimettir. Bunun kıymetini iyi bilmemiz gerekiyor.'

Kaynak: AA