Başkan Üzülmez Umreden Dönenlerin Evlerine Konuk Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu umreden dönen Kartepeli hemşehrilerini evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Üzülmez Umreden Dönenlerin Evlerine Konuk Oldu
Kutsal topraklara giderek umre ziyaretinde bulunan Kartepelileri evlerinde ziyaret eden Başkan Üzülmez’e, Emek Evler Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Atlı, Kemal Timur, mahalle başkanları ve temsilcileri de eşlik etti. Başkan Üzülmez ve beraberindekiler Emek Evler mahallesinden kutsal topraklara giderek umre ziyaretinde bulunan Nedim Ertürk, İhsan Yıkılmaz, İsmail Çolakoğlu ve Ahmet Kenan Metin’in evlerine konuk oldu.

Kutsal topraklarda umre ziyaretinde bulunan Kartepeli hemşehrilerine “Allah Kabul Etsin” dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, ikram edilen zemzemden içip hurmadan yiyerek sohbet etti.

Kutsal topraklarda yaşadıkları manevi hazzı paylaşan ve umreye giden vatandaşların sağlıklı şekilde evlerine ve ailelerine kavuşmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, “Allah herkese o kutsal topraklara giderek oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin. İnşaallah Allah sizlere hacı olmayı da nasip eder” dedi.

Kaynak: İHA