AA'ya 'Altın Yıldızlar' Ödülü

Anadolu Ajansına Dünya Markalar Derneği tarafından 'Altın Yıldızlar' ödülü verildi.

Anadolu Ajansı Dünya Markalar Derneğince 'Altın Yıldızlar' ödülüne layık görüldü.

Dünya Markalar Derneği ve Uluslararası Sanat, Medya ve İş Dünyası Derneği (USTAD) işbirliğinde, TED Üniversitesi Fatma Semih Akbil Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Ruha Sesleniş' etkinliğinde, sanata ve sanatçılara desteklerinden dolayı bazı kurum ve şahıslara ödül verildi.

Törende Anadolu Ajansına, kaliteli kültür sanat haberlerinden ötürü 'Altın Yıldızlar' ödülü verildi. Ödülü, Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı adına Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci, USTAD Başkanı Hakan Yılmaz ve Dünya Markalar Derneği Başkan Yardımcısı Belgin Turan'dan aldı.

Kireçci törende yaptığı konuşmada, AA'nın kuruluşunun 96'ncı yılında 11 dilde yayın yapan global bir haber ajansı olduğunu belirterek, 'Genel Müdürümüz Şenol Kazancı Bey'in selamlarını iletiyorum. Bizleri ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederiz' dedi.

Törende sanatçılar Fahri Çaybaş, Semra Sezenoğlu ve Vedat Özkan Turgay, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tarımcılar ve Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdür Vekili Metin Turan da ödüle layık görüldü.

Kaynak: AA