Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya, verimliliğin, kaliteyle sunulan, rekabetle birlikte düşünülen, bilgi teknolojisini devreye sokan, çevreyi geliştirmeyi amaçlayan bir dünyayı da beraberinde getirdiğini bildirdi.

Kaya, Verimlilik Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, üretim sürecine sokulan çeşitli faktörlerin sürecin sonunda elde edilen ürünler arasındaki ilişkiyi ifade eden verimliliğin, savurganlıktan uzak, kaynakları en iyi biçimde değerlendirerek üretmek olduğunu kaydetti.

Toplumun tüm kesimlerinde verimlilik bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl gerçekleştirilen hafta kapsamında, verimlilik temalı çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirten Kaya, 'Anlamlı bir kalkınma ölçütü olan verimlilik, günümüzde kalite ile birlikte sunulan, rekabet ile birlikte düşünülen, bilgi teknolojisini devreye sokan, çevreyi geliştirmeyi amaçlayan bir dünyayı da beraberinde getirmektedir. Bu nedenle verimlilik bir bilinç meselesidir. Bu bilinç toplumun her kesiminde, her ferdinde oluşturulmalı ve yaygınlaştırılmalıdır.' ifadelerini kullandı.

- Kutlu Doğum Haftası

İnhisar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

İlçeye bağlı Koyunlu köyünde muhtarlık tarafından düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Yusuf Savuran, bu yıl, 'Hz. Peygamber, Tehvit ve Vahdet' olarak belirlenen temalı konuşma yaptı.

Koyunlu Köyü Muhtarı Gürol Emir ile çevre köylerin muhtarları ve vatandaşların katıldığı program sonunda ikramda bulunuldu.

Kaynak: AA