Esenyurtlu Kadınlar El Emeklerini Sergiledi

Esenyurtlu Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği HANEDER üyesi kadınlar yapmış oldukları el emeği, göz nuru çalışmalarını sergiledi.

Esenyurtlu Kadınlar El Emeklerini Sergiledi
Esenyurt İncirtepe Kültür Merkezinde gerçekleşen programda ev hanımları ve engelliler dayanışma derneği sertifika dağıtım töreni örgü oyuncak ve yemek yarışması düzenlendi.

İncirtepe Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt AK Parti Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç ve çok sayıda HANEDER üyesi katıldı.

Derneğin faaliyetlerini anlatan slayt gösteriminin ardından programda konuşma yapan HANEDER Derneği Başkanı Hatice Özcan, “ Bugün bizleri yalnız bırakmayan Esenyurt Belediye Başkanı Sn. Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum. 2 yıl önce yaptığımız çalışmada ev hanımlarımızın el emeklerini sergiledik. Yarışmaya katılan tüm üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Üyelerimiz Türk mutfağının lezzetlerini jüriye tanıtacaklar” diye konuştu.

“AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK”

Programda daha sonra konuşma yapan Esenyurt belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Esenyurtlu hanım kardeşlerimizin kurduğu bu derneğin bu boyutlara ulaşacağını düşünmüyordum. Bu dernekte emeği olan herkesi tebrik ediyorum. İstiyoruz ki hanımlar daha aktif olsun. Esenyurtlu hanımlarımızın sosyal projelerde daha fazla yer alabilmeleri için bizde üzerimize düşen her türlü görevi üstlenmeye hazırız. Amacımız her zaman birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” dedi.

Programda daha sonra Dernek Başkanı Hatice Özcan tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na Plaket takdim edildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu dereceye giren kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Örgü oyuncak ve yemek yarışmasında derece yapan kursiyerlere beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA