Öğretmen Ve Akademisyenlerden Açık Havada Sanat Performansı

Adıyaman Üniversitesi 10. yıl etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri Gençlik Meydanında sanat performansı sergiledi.

Öğretmen Ve Akademisyenlerden Açık Havada Sanat Performansı
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir Karkın, akademik ve idari çalışanların da katıldığı performans gösterisinde Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü birinci sınıf öğrencileri ilk defa hocaları ile birlikte doğada çalışma yaptı. Öğrenci ve öğretim elemanları bir yanda resim yaparken diğer yanda baskı uygulaması gerçekleştirildi.

Baskı işleminde, ağaç veya linolyum malzemeden oyma yöntemiyle kalıplar hazırlanıp boyandıktan sonra kağıda baskı şeklinde gerçekleştirilip kağıt kurumaya bırakıldı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, öğrenci ve öğretim elemanlarını çalışmalarından dolayı tebrik ederek kabiliyetlerinin gelişmesi için bol bol çalışma yapmaları tavsiyesinde bulundu.
Kaynak: İHA