Öğrenci Konseyi Rektör Güvenç İle Görüştü

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Üniversite öğrenci konsey Başkanı Ömer Faruk Ercan ve üyelerini makamında kabul ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Öğrenci Konseyi Rektör Güvenç İle Görüştü
Üniversitede Öğrenci Konsey Başkanı Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Ercan ve konsey üyesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Tuğba Güvenç’in, Rektör Güvenç’i makamında ziyaretiyle başlayan görüşmede, öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetleri, bağlı bulundukları fakülte, yüksekokullarda ve bölümlerindeki genel durum, üniversitede karşılaştıkları sorunların yanı sıra son günlerde Kilis’te yaşanan üzücü olaylar değerlendirildi. Öğrencilerin görüş ve önerilerini dinleyen Rektör Güvenç, öğrencilerin üniversitede karşılaştıkları tüm sorunları doğrudan akademik birim ve bölüm yönetimi ile paylaştıklarında hızla çözüme kavuşturulacağını, üniversite yönetiminin de kendilerine her türlü konuda destek olacağını belirtti.

Son günlerde şehirde yaşanan üzücü olayların öğrenciler üzerindeki etkileri konusunda da bir açıklama yapan Rektör Güvenç, “Bu tür olaylar karşısında normal faaliyetlerimizi sürdürmemiz terör örgütlerinin istedikleri amaca ulaşmalarını engellemek bakımından son derece önemlidir. Eğitim öğretim faaliyetlerimizin aksamadan sürdürülmesi konusunda öğrencilerimizin de soğukkanlılıklarını koruyarak üniversitemize ve üniversite yönetimine yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA