Kars'ta 800 Çocuk Sinema İle Buluşacak

Kars'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, il genelinde kırsalda ikamet eden 800 çocuk sinema ile tanışacak.

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kırsal kesimde yaşayan çocukları sinema ile tanıştıracak.

Kars Şehir Sinemasında 4 seansta düzenlenecek etkinlikle 800 çocuk, vizyondaki 'Kungfu Panda 3' adlı çizgi filmi, sinema salonunda izleme imkanı bulacak.,

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, sosyal hizmet politikalarının odağında bulunan çocuklara temiz bir gelecek sunmak adına çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Hali hazırda yürütmekte olduğumuz projeler ile tüm çocukların refah seviyelerini yükseltmeyi amaçlıyoruz ve bu amaçlarımızı sportif, kültürel, sanatsal ve gezi faaliyetleri ile desteklemekteyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle de geleceğimizin büyük insanları olarak gördüğümüz, Kars’ın özellikle kırsal yerleşim yerlerinde okumakta olan ve belki de hayatlarında ilk defa sinemaya görecek çocuklarımızı ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz.'

Kaynak: AA