Hemşirenin, Anne Ve Babasını Öldürdüğü İddiası

İçel'de hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan hemşirenin yargılanmasına devam edildi.

İçel'de anne ve babasını öldürdüğü iddia edilen hemşire Seher Dadak'ın yargılanmasına devam edildi.

İçel 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya sanık Dadak, kaldığı cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ve şu an bir hastanede yoğun bakımda olduğu için katılamadı.

Dadak'ın avukatı, müvekkilinin gerçekleştirdiği olaydan dolayı pişman olduğunu ve vicdan azabı çektiğini belirtti.

Avukatı Dadak'ın akıl sağlığının iyi olmadığını, bundan dolayı da kaldığı cezaevinde intihar girişiminde bulunduğunu öne sürdü.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devam etmesine ve akıl sağlığının tespiti için hastaneden rapor alınmasına karar verip, duruşmayı erteledi.

- Olay

Merkez Toroslar ilçesinde ikamet eden Fethi (57) ve Aile Korkmaz (55) çifti, geçen yıl 6 Aralık'ta evlerinde öldürülmüş halde bulunmuş, İçel Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çifti en son ziyaret eden kişinin Muğla'nın Milas ilçesinde hemşirelik yapan kızları Seher Dadak olduğunu belirlemişti.

Dadak, emniyetteki çelişkili ifadelerinin ardından anne ve babasını öldürdüğünü itiraf edince 9 Aralık'ta tutuklanmış ve hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
Kaynak: AA