Yapı Kredi'den Çeyiz Hesabı İle Tasarruf İmkanı

Yapı Kredi, 'Çeyiz Hesabı' ile evlenmek ya da çocukları için birikim yapmak isteyen müşterilerine tasarruf imkanı sunuyor.

Banka açıklamasına göre, Yapı Kredi, avantajlı faiz oranlarına sahip 'Çeyiz Hesabı' ile yuva kurmak isteyenlere ve çocuklarının geleceği için bugünden yatırım yapmak isteyen ailelere tasarruf imkanı sağlıyor.

Yapı Kredi Çeyiz Hesabı ile tercih edilecek ödeme planına göre aylık veya üç aylık olarak ödemeler yapılabiliyor. Evlilik tarihinden önce asgari üç yıl boyunca hesabına düzenli ödemelerini yapan, 27 yaşını doldurmadan ilk evliliğini gerçekleştiren kişiler, birikim yaptıkları süreye göre devlet katkısından da yararlanabiliyor.

'Çeyiz Hesabı'nda bir ödeme dönemi içerisinde iki defa para çekme hakkı tanınıyor. Ayrıca hesabın açılış anında sadece bir defaya mahsus 15 bin 837 TL'yi geçmeyecek şekilde hesap üst sınır limitini aşan bir tutar yatırılabiliyor.

Geleceğe yatırım yapmak isteyenlere özel Yapı Kredi'nin sunduğu 'Çeyiz Hesabı'nda aylık ödemeler alt ve üst limitler olan 105,58 TL ile bin 55,8 TL arasında yapılabiliyor. 3 aylık ödemeler için limitler ise 3 katına çıkıyor. Ödemeler ayrıca aylık ya da üç aylık olarak istenilen iş günü gerçekleştirilebiliyor.

Kaynak: AA