Tsyd Sivas Şubesinden, Belediye Başkanı Aydın'a Teşekkür Plaketi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan spora verdiği desteklerinden dolayı, Belediye Başkanı Sami Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti.

Tsyd Sivas Şubesinden, Belediye Başkanı Aydın'a Teşekkür Plaketi
Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa kentte görev yapan basın mensupları katıldı.

Programda konuşan TSYD Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan, spora verdiği desteklerinden ötürü Başkan Aydın’a teşekkür ederek, "Göreve geldiği günden beri Sivas’ta amatör sporun, gelişmesi, kalkınması ve kitlelere yayılması amacıyla başlatmış olduğu çalışmalar doğrultusunda büyük bir başarı elde eden hem amatör sporda, hem de profesyonel liglerde belediyenin takımları başarıyla mücadele ediyor. Voleybolda, hentbolda, salon sporlarında başarılara imza atan belediye başkanımıza aynı zamanda Sivas’ta spor medyasına göstermiş olduğu katkı ve desteklerden ötürü teşekkür etmek istiyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise plaketten dolayı basın mensuplarına teşekkür etti. Sporun sağlıklı nesiller yetişmesi için önemli olduğunu vurgulayan Aydın," İnşallah bu konuda çok önemli yatırımlar planlıyoruz. Yeni projelerimiz var. Özellikle Karşıyaka bölgesinde çok geniş bir alan oluşturduk. Yeni hızlı tren hattının çalışmalarını fırsat bilerek burada salon sporları, kapalı spor salonları dahil olmak üzere buz pateni açık, kapalı spor alanları, voleybol, basketbol, futbol sahaları yani Türkiye’deki en güzel en kapsamlı bir spor alanı çalışmamız var. Hedefimiz Sivas’ta sporu sevdirmek, sporun değişik alanlarını sevdirmektir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından TSYD Sivas Şube Başkanı Çağlayan, Başkan Aydın’a plaket takdim etti. Program, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA