Sanatçı Attila Özdemiroğlu'nun Vefatı

Sinema eleştirmeni, yazar, gazeteci Atilla Dorsay: 'Yalnız adaşım olduğu için değil, yakından tanıdığım ve en sevdiğim insanlardan biri olduğu için çok üzüldüm'.

Sinema eleştirmeni, yazar, gazeteci Atilla Dorsay, bestekar, söz yazarı Attila Özdemiroğlu'nun vefatına ilişkin, 'Yalnız adaşım olduğu için değil, yakından tanıdığım ve en sevdiğim insanlardan biri olduğu için çok üzüldüm' dedi.

Dorsay AA muhabirine yaptığı açıklamada, Attila Özdemiroğlu'nun vefatı dolayısıyla üzüntüsünü dile getirerek, 'Yalnız adaşım olduğu için değil, yakından tanıdığım ve en sevdiğim insanlardan biri olduğu için çok üzüldüm. Türk popuna, film müziğine, şarkılara ve hayatımızı bir tül gibi saran çeşitli sanatsal etkinliklere o kadar büyük katkısı var ki. Yeri hiçbir zaman doldurulamayacak diye düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Florence Nightingale Hastanesi'nden yapılan açıklamada, yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Özdemiroğlu'nun, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak vefat ettiği bildirildi.

Açıklamada, 'Özdemiroğlu, doktorlarımızın tüm müdahalelerine rağmen bugün hayatını kaybetmiştir. Özdemiroğlu ailesinin sözlü basın açıklaması yapılmasını kabul etmemesi hassasiyetiyle, yazılı basın bildirisi uygun görülmüştür.' denildi.

Kaynak: AA