ÇAYKUR'un Modern Çay Paketleme Fabrikası İnşaatında Sona Gelindi

Genel Müdür Sütlüoğlu: 'Dünyanın en modern, en çevreci, en kapsamlı, en akıllı ve en otomasyonu yüksek fabrikasını ilimize ve ülkemize kazandıracağız'.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, dünyanın en modern, en çevreci, en kapsamlı, en akıllı ve en otomasyonu yüksek fabrikasını Rize'ye ve Türkiye'ye kazandıracaklarını bildirdi.

Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İyidere ilçesinde yapılan ve kendi kendine yetebilecek şekilde projelendirilen çay paketleme fabrikası inşaatının devam ettiğini belirtti.

İnşaat aşamasının hızla sonuna gelindiğini ifade eden Sütlüoğlu, şunları kaydetti:

'Çay paketlemesi fabrikasının çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor. Fabrikamız hızla yükseliyor. Yöreye değer katacak turistik bir merkez şeklinde hizmet verecek fabrika, inşallah 2017 yılında devreye alınacak. Bunun yanında makinelerin ihaleleri ve alımları devam ediyor. Dünyanın en modern, en çevreci, en kapsamlı, en akıllı ve en otomasyonu yüksek fabrikasını ilimize ve ülkemize kazandıracağız. Bu ÇAYKUR'un, bölgemizin ve Türkiye'nin inşallah yeni bir iftihar vesilesi olacak.'

Sütlüoğlu, fabrikanın açılışına yurt içi ve yurt dışından misafirlerin katılacağına da işaret ederek, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da merakla beklediği bir fabrika inşa ettiklerini kaydetti.
Kaynak: AA