Burhaniye'de Rektör Özdemir'e Pankartlı Teşekkür

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu’nda yaptırılan spor kompleksi törenle hizmete girerken, öğrenciler Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir’e pankartla teşekkür etti. Törene Rektör Prof.Dr. Kerim Özdemir’in yanı sıra Belediye Başkanı Necdet Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, Müftü Hacı Öz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sabri Pekşen ve Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Burhaniye'de Rektör Özdemir'e Pankartlı Teşekkür
Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Öğretim Görevlisi Erdoğan Avder, katılımcılara teşekkür etti. Müdür Avder, spor kompleksinin yapımında büyük destek olan Rektör Kerim Özdemir’ e minnettar olduklarını anlattı. Belediye Başkanı Necdet Uysal da, öğrencilerin Burhaniye’yi unutmamalarını istedi. Başkan Uysal, sporla uğraşan gençlerin kötü alışkanlıklardan da uzak duracaklarını kaydetti.

Öğrencilerden derslerine iyi çalışmalarını isteyen Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, ”Spor centilmenliktir. Spor rekabettir. Spor öz güveni artırır. Derslerinize çok iyi çalışın. Arta kalan zamanlarda da spor yapın ve değir sosyal aktivitelere katılın. Tesislerin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Müftü Hacı Öz’un yaptığı duanın ardından halı sahanın açılışı yapılırken, ilk penaltı vuruşunu da Rektör Kerim Özdemir yaptı. Belediye Başkanı Necdet Uysal da kaleye geçti. Daha sonra, halı sahada ilk maçı yapan öğrenciler, Rektör Kerim Özdemir’e teşekkür pankartı açtı.
Kaynak: İHA