Ağlatarak evlilik teklifi yaptı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, ATV motosikletle gezi turunda kaza süsü vererek kendisini ölmüş gibi gösteren genç, başında ağlayan kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı.

Ağlatarak evlilik teklifi yaptı
Hafta sonunda İskenderun'dan hareket eden 15 kişiden oluşan grup Arsuz'da kiraladıkları ATV motosiklet ile mesire bölgelerinde gezi düzenledi.

Geziye kız arkadaşı Büşra Tamtürk ile çıkan İlkin Sapmaz arkadaşları ile yaptığı planı devreye soktu ve arkasında taşıdığı kız arkadaşının başka araca binmesini sağladıktan sonra grubun en önüne geçti. Grubun önünde ilerleyerek mesafeyi açan İlkin Sapmaz, ATV motosiklet ile kaza yapmış ve altında kalarak ağır yaralanmış gibi planını devreye koydu. Arkadaşları İlkin Sapmaz'ı motosikletin altından kurtarmaya çalışırken olay yerine ulaşan kız arkadaşı Büşra şoka girdi. İlkin Sapmaz'ın öldüğünü düşünerek gözyaşlarına boğulan Büşra yerde yatan erkek arkadaşının tek taş yüzüğü uzatmasıyla şaşkına döndü. Grup üyelerinin kahkahaları arasında bağırarak evlenme teklifi yapan İlkin Sapmaz uzun süre kız arkadaşı Büşra'yı kendine getirmeye çalıştı. 'Evet' bile diyemeden yüzüğü parmağına geçiren Büşra Tamtürk gözyaşları içinde İlkin Sapmaz'a sarıldı.

Grup akıllara durgunluk veren evlenme teklifinin ardından Arsuz'un tarihi ve turistik yerlerini gezmeye devam etti.

İlkin Sapmaz, kendisinin hareketli bir kişiliğe sahip olduğunu ve evlenme teklifinin de farklı olması gerektiğini düşündüğünü belirterek, 'Aslında doğaçlama oldu. Teklif etmeyi planlıyordum ama nasıl olacağını bilmiyordum. Motosiklet turunda arkadaşlarla aklımıza bu fikir geldi ve kaza süsü verdik. Tabiri caizse ağlata ağlata evlenme teklifi ettim, hatta evlilik için gün bile aldık. 29 Mayıs'ta yapacağımız düğünümüze eşimizi dostumuzu bekliyoruz' dedi.

Kaynak: İHA