'Sen Ben Yok Türkiye Var' Kısa Film Yarışmasının Jürisi Belli Oldu

Ak Parti Ankara İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Sen Ben Yok Türkiye Var’ temalı kısa film yarışmasının ana jürisi belli oldu.

Ak Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, sinemanın gelişimine katkı sunmak ve yönetmen adayları için önemli bir zemin oluşturmak amacıyla düzenlenen kısa film yarışması jürisinin, her biri alanında yetkin, birçok başarıya imza atmış kişilerden oluşturulduğu bildirildi.

Lanet, Reis Bey ve İskilipli Atıf Hoca gibi önemli yapımlara imza atan, Türk sinema tarihinde birçok ulusal ve uluslararası ödülü bulunan yönetmen Mesut Uçakan’ın jüri başkanlığı yapacağı yarışmada diğer jüri üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor; Gazeteci-Yazar İsmail Kılıçarslan, Tiyatro oyuncusu, birçok sinema ve dizide oynayan sanatçı Ulvi Alacakaptan ve Kısa Film Festivali adlı programın sunucusu Ömer Sami Sevimli, Erkan Erkanat ve Cemalettin Kömürcü’den oluşuyor.Açıklamada AK Parti’nin, Türkiye’nin kültürüne katma değer sağlamak amacıyla düzenlediği kısa film yarışmasına son başvuru tarihi 31 Mayıs 2016 olarak bildirildi.

Yarışmada en iyi filme 15 bin, toplamda ise 45 bin TL ödül verilecek. Yarışmayla ilgili detaylı bilgilerin ise www.ankaraakparti.com adresinden ulaşılabilecek.
Kaynak: İHA