Sare Davutoğlu Ulucanlar'da

Sivil toplum kuruluşlarının ilk tercihi haline gelen Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi, bu kez Hayat Vakfı’na ev sahipliği yaptı. Toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu da katıldı

Sare Davutoğlu Ulucanlar'da
Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Ankara Şubesi’nin düzenlediği ‘Ortaöğretim Çağındaki Öğrencilerde Postür Bozukluğu Taraması Projesi’nin lansman toplantısı Ulucanlar Cezaevi Yarı Açık Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu da katıldı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantıda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra Hayat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Kütahya Milletvekili ve Hayat Vakfı Ankara Şube Başkanı Vural Kavuncu, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de yer aldı.

Sare Davutoğlu konuşmasına, “Bu mekânda farklı tecrübelerin yaşandığını biliyorum. Buranın yapımında, restore edilmesinde emeği geçen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

Tanıtım toplantısının Ulucanlar Cezaevi’nde yapılmasını ‘güzel bir tevafuk’ olarak yorumlayan Davutoğlu, Hayat Vakfı Ankara Şubesi’nin kısa süre önce yine Altındağ’da Hamamarkası’nda açıldığını hatırlattı. Sare Davutoğlu, daha sonra postur bozukluğu hakkında katılımcılara bilgi vererek, proje kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.
Kaynak: İHA