Geleceğin Havacılarından THY'ye Teşekkür

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin kurdukları Herkes İçin Havacılık Derneği, İstanbul gezisi düzenleyerek Türk Hava Yolları (THY) ve bir havacılık kursunu ziyaret etti.

Geleceğin Havacılarından THY'ye Teşekkür
Dernek üyeleri, Nisan ayı içerisinde düzenlenen ikinci gezi kapsamında THY başta olmak üzere bazı firmaları da ziyaret etti. Sabah saatlerinde THY Teknik A.Ş.’ye giriş yaparak dar gövdeli ve geniş gövdeli uçak hangarlarını ziyaret ederek teknisyenler ile sohbet eden geleceğin pilot ve uçak bakıcıları, sohbet sırasında THY Teknik A.Ş.’nin 2016 yılı içerisinde dünyada bir numara seçildiğini öğrendi.

Herkes İçin Havacılık Derneği Başkanı Ahmet Şamil Sevin, yaptıkları teknik gezi ile alakalı olarak, “Gezi sırasında gördüğümüz atmosfer ve tüm iş güvenliğinin düşünülmesi bir numara seçilmelerini destekliyor. THY gezimiz sırasında Herkes İçin Havacılık Derneği’ni tanıtma fırsatımız oldu ve sunum eşliğinde derneğimizin faaliyetlerinden ve gelecekte gerçekleştireceği projelerden bahsetmiş olduk. THY Teknik gezimizin son kısmında Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nde çalışan Cemal beye THY Teknik A.Ş. adına hazırladığımız plaketi hediye ettik. Kendilerine ve THY Teknik’e ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Herkes İçin Havacılık Derneği, gezini diğer kısmında bir havacılık kursunu ziyaret ederek, Tehlikeli Madde Eğitimleri’ne denk gelerek misafir öğrenci olarak eğitime katıldılar. Dersten sonra Uçuş Harekat Uzmanı Ömür Eryüksel ile sektör hakkında sohbet eden dernek üyeleri, boğaz turu yaparak etkinliklerini tamamladı.

Herkes İçin Havacılık Derneği Başkanı Ahmet şamil Sevin, kendilerinin ve dernek üyesi arkadaşlarının alanlarında uzmanlaşması ve kendilerini geliştirebilmesi için bu tür faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA