Damat Kurbanları Yan Yana Gömüldü

İzmir’in Çiğli ilçesinde cezaevi firarisi eski damatları tarafından öldürülen anne ve oğlu kılınan cenaze namazı sonrası yan yana defnedildi. Cenaze töreninde annesini ve erkek kardeşini kaybeden kadın, ayakta durmakta güçlük çekti.

Damat Kurbanları Yan Yana Gömüldü
İzmir’in Çiğli ilçesinde, cezaevi firarisi Mahmut Y., eski kayınvalidesi Emine Uysal (55) ile kayınbiraderi Harun Erdem’i (34), otomobillerinde kurşun yağmuruna tutmuştu. Direksiyonda oturan elektrik ustası Harun Erdem ve annesi Emine Uysal, vücutlarına isabet eden üçer kurşunla olay yerinde hayatını kaybetmişti. Turgutlu’ya bağlı Çıkrıkçı Mahallesinde anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı. Eski damatları tarafından hunharca öldürülen Emine Uysal ve Harun Erdem’in cenazesi yan yana kılındı ve yan yana bulunan mezarlara defnedildi. Cenazede Ebru S. ve aile yakınları güçlükle ayakta durabildi. Aile yakınları katil zanlısının daha öncede Ebru S.’yi bıçakla yaraladığı ve tehdit ettiği, bu nedenle cezaevinde bulunduğunu ifade ederken, yine tehditler aldıklarını ve konuyu emniyet güçlerine intikal ettirdiklerini ancak koruma taleplerinin olumlu karşılanmadığını iddia etti.

Çıkrıkçı Mahallesindeki cenaze töreninde acılı aile anne ve oğlunu dualarla toprağa verdi, aile yakınları katil zanlısına kin kustu.

Kaynak: İHA