Bafra'da 1. Çeltik Futbol Turnuvası Başladı

Bafra Kaymakamlığı Çeltik Komisyonu tarafından düzenlenen '1. Çeltik Futbol Turnuvası' başladı.

Balıklar Mahallesi'nde düzenlenen 1. Çeltik Futbol Turnuvası'nın açılışına, Kaymakam Halis Arslan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Hakan Arıkan, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Arslan, yaptığı konuşmada, 'Bafra'nın marka değeri olan çeltik, pirinç tanıtılmayı hak etmiştir. Bizler de kaymakamlık olarak Bafra Ovası'nda çeltik ekimi yapan mahalleler arası bir turnuva düzenlemek istedik ve ilkini gerçekleştiriyoruz. Bu turnuva kapsamında, çiftçilik ile uğraşan insanlarımız hem kaynaşacak, hem de turnuva kapsamında spor faaliyetlerini yerine getirecek. Burada kardeş olun, futbol aşkı hiçbir şekilde engel tanımaz. Bu turnuvanın sonunda en büyük kupayı en centilmen takıma vereceğim.' dedi.

Arslan, turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diledi.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Arslan başlama vuruşu ile start verdi.

Turnuvada ilk karşılaşması Harız ve Fener mahalleleri ile başladı. Çekişmeli geçen maç 3-3 berabere sonuçlandı.

Bafra Kaymakamlığı Çeltik Komisyonu tarafından düzenlenen ve 21 mahallenin katıldığı '1. Çeltik Futbol Turnuvası' 18 Mayıs'a kadar devam edecek.

Kaynak: AA