Tarsus TSO Başkanı Koçak Açıklaması

'Tarımsal altyapı sorunlarını halletmiş bir Tarsus, bölgesinin ve ülkesinin olduğu kadar yakın coğrafyasının da ihtiyaçlarına cevap verecek konuma ulaşacaktır.'

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Ruhi Koçak, tarımsal altyapı sorunlarını halletmiş bir Tarsus'un, bölgesinin ve ülkesinin olduğu kadar yakın coğrafyasının da ihtiyaçlarına cevap verecek konuma ulaşacağını söyledi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, Tarsus TSO ile Tarsus Ticaret Borsası meclislerinin ortak toplantısında yaptığı konuşmada, böyle müşterek bir toplantının ilk kez yapıldığını ve Tarsus ortak paydasında bir araya gelindiğini belirtti.

İlçe için gereken çabayı birlikte göstereceklerini dile getiren Koçak, şunları kaydetti:

'Tarsus, ürettiği ürün çeşidiyle dünyanın neresinde olursa olsun her ülkenin ihracatını karşılayacak potansiyele sahip. Devam eden projelerin kısa sürede tamamlanması Tarsus'un ekonomik ve sosyal hayatı açısından son derece önemli. Bu süreçte Tarsus'a kurulacak Tarım Teknopark'ı ziyadesiyle önemsiyoruz. Tarımsal altyapı sorunlarını halletmiş bir Tarsus'un, bölgesinin ve ülkesinin olduğu kadar yakın coğrafyasının da ihtiyaçlarına cevap verecek konuma ulaşacaktır.' diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ise, terör olayları nedeniyle karamsarlığa kapılmaması gerektiğini söyledi.

Kaya, 'Tarsus'u, her alanda büyük hedeflere koşan, üretim ve istihdam konusunda el birliğiyle hareket eden bir şehir yapmak, iş dünyamızın azmi ve gayreti, birlik ve beraberlikle gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde olacaktır.' dedi.
Kaynak: AA