Merkezefendi Belediyesi'nden Öğrencilere Bisiklet

Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projelerinden olan ‘Arabadan iniyoruz, bisiklete biniyoruz’ projesi kapsamında Iğdır’da hain saldırıda şehit olan Denizlili Polis Hasan Eser’in isminin verildiği Sevindik Hasan Eser Ortaokulu’nda 5. sınıf öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi'nden Öğrencilere Bisiklet
Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Arabadan iniyoruz, bisiklete biniyoruz’ projesi devam ediyor. Proje kapsamında ilçedeki okullarda 5.sınıfta eğitim öğretimini sürdüren öğrencilere bisiklet hediye ediliyor. Bu çerçevede bisiklet dağıtımı Denizli için çok anlamlı bir okulda gerçekleştirildi.

8 Eylül 2015’te Iğdır ili Hasanhan Köyü mevkiinde Dilucu Sınır Kapısında görevli personeli taşıyan zırhlı servis aracına yönelik terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Denizlili Polis Hasan Eser’in adının verildiği Sevindik Hasan Eser Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet hediye edildi. Okulda düzenlenen törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizlili şehidin ailesi Serdal ve Sevgi Eser katıldı.

Şehit polis Hasan Eser’in annesi Sevgi Eser, törende yaptığı konuşmada “Şehit oğlumun isminin okula verilmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah okulumuzda da oğlum Hasan gibi çalışkan, dürüst ve efendi öğrenciler yetişir” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eğitime her alanda büyük destek verildiğinin altını çizdi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana eğitime olan desteğimizi sürdürüyoruz. Bizim için eğitim çok önemlidir. İlçemize eğitim alanında birçok projemizi kazandırdık. Geçtiğimiz yıl bisiklet hediyemizi bu yılda sürdürüyoruz. Biz istiyoruz ki ilçemizde bütün çocuklarımızı bisikletleriyle sokakları süslesin. Bugün buraya gelmişken şehit ailemiz buradayken söylemek istiyorum. İnşallah şehidimiz Hasan Eser’in adını taşıyan bu okulumuza bir konferans salonu kazandıracağız” dedi.

Başkan Subaşıoğlu’nun konuşmasının ardından öğrencilere bisikletleri hediye edildi.
Kaynak: İHA