Kutlu Doğuma Özel 12 Bin Broşür

Manisalı Nur Gönüllüsü bir grup genç tarafından, Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatından Peygamber efendimizi anlatan bölümlerden hazırlanan 12 bin broşür bastırıldı. Basılan broşürlerin 4 bin adedi Manolya Meydanında lokma eşliğinde dağıtıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik etkinliğe katılarak bizzat halka lokma dağıttı.

Kutlu Doğuma Özel 12 Bin Broşür
Bediüzzaman Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatından hazırladıkları broşürlerle hizmette bulunan Manisalı gençler, Peygamberimizin anlatıldığı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 12 bin broşür bastırdı. Risale-i Nur Külliyatının farklı yerlerinde geçen Peygamberimizle ilgili bölümlerin toplandığı, “Sevgili Peygamberimiz Bizi Seviyor” adlı broşürlerin 4 bin tanesi lokma eşliğinde Manolya Meydanında halka dağıtıldı. Kalan 8 bin broşür ise çeşitli illere gönderildi. Manolya Meydanında yapılan lokma eşliğinde yapılan dağıtıma Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de katılarak destek verdi. Broşürleri inceleyen Çelik, aynı zamanda lokma dağıtımında da bulundu.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Broşürlerin büyük bir titizlikle hazırlandığını kaydeden Kutsi Volkan, “Broşür hizmetimiz Peygamberimizi anlatarak devam ediyor. Konusunda uzman heyet tarafından, Risale-i Nurlarda peygamberimizle ilgili kısımlar titizlikle çalışılarak broşürler hazırlandı. Bizler için bir örnek olan, alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Peygamberimizi tanımalı, sevmeli ve kendimize rehber edinmeliyiz. Biz de bu noktada üzerimize düşen vazifeyi yapıyoruz. Burada dağıtmaya başladığımız 4 bin broşür çok kısa sürede bitti. Bizlere maddi manevi destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA