Güvenlik Güçlerine 'Moral Mektupları Ve Resimler'

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki ilkokul öğrencilerinin yazdığı mektup ve yaptıkları resimler, terörle mücadelede görev alan polis ve askerlere gönderildi.

Turgutlu ilçesinde bazı ilkokul öğrencileri, terör örgütüne yönelik operasyonlara katılan güvenlik güçlerine yazdıkları mektup ve hazırladıkları resimlerle destek oldu.

Samiye Nuri Sevil İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı 'moral mektupları ve resimler', Mardin, Nusaybin, Şırnak, Şırnak Silopi ve Hakkari Yüksekova'da bölücü terör örgütü PKK'ya karşı operasyonlara katılan güvenlik güçlerine il emniyet müdürlükleri aracılığıyla teslim edilmek üzere, okul yönetimi tarafından postaneye verildi.

Okul Müdürü Mustafa Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin güvenlik güçlerine moral vermek istediklerini, bu talebi görmezlikten gelemediklerini söyledi.

Yalçın, 'Öğrencilerimiz, operasyon bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerimize duygularını aktardıkları mektup ve resimler hazırladı. Öğrencilerimizin bu onurlu davranışları bizleri mutlu etti. İnşallah mektup ve resimleri alacak olan polislerimize moral olur' dedi.

Kaynak: AA