Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu'nun Öğrenci Kapasitesi Artırılıyor

Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci kapasitesinin artırılacağı bildirildi.

Giresun Üniversitesi'ne bağlı Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu binasına ilave kat yapılacağı ve böylelikle okulun öğrenci kapasitesinin artırılacağı belirtildi.

Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Onur, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalara kısa süre içerisinde başlayacaklarını söyledi.

Yüksekokulu Müdürü Onur, okulda ikmal inşaatı, çevre düzenlemesi, yapı onarımı ve ilave kat yapılması ile ilgili olarak yaptıkları talepler doğrultusunda üniversite yetkililerinin incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Onur, şöyle dedi:

'Eynesil Meslek Yüksek Okuluna bin metrekare kat projesi Kalkınma Bakanlığının 2016 yılı yatırım programından geçti. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan bin metre kare ilave katta teknoloji sınıfı, yemekhane, mescit, kütüphane, derslik, çok amaçlı salon ve öğretim elemanları için ofisler yer alacak. Haziran ayında çalışmalara başlanacağını tahmin ediyoruz.'

Müdür Onur, ayrıca 2016-2017 eğitim-öğretim yılında sosyal hizmetler programında okutulacak normal eğitimde 80, ikinci eğitimde 80 öğrenci olmak üzere toplam 160 öğrenci alımı için YÖK’e talepte bulunduklarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: AA