Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediye Başkanı Yüksel, semt pazarları esnafıyla buluştu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, semt pazarları esnafıyla buluştu.

Belediye Başkanı Yüksel, ziyarette yaptığı açıklamada, vatandaşların her alanda yanında olduklarını, belediyeciliğin sadece yol yaparak çeşmeden su akıtmak anlamana gelmediğini söyledi.

Semt pazarlarına giderek, buralarda halkla ve esnaflarla bir araya geldiğini ifade eden Yüksel, ''İlçede kurulan semt pazarlarını ziyaret ediyoruz. Buralarda, esnafların iş hacimleri ve ekonomik durumlarını görürken, vatandaşlarla da konuşuyoruz. Bazı vatandaşlarımız, karşısında bizleri görünce çok şaşırıyor. Onlarla sohbet ederek şikayetlerini dinliyoruz'' diye konuştu.

- Ergene'de park yapım çalışmaları

Ergene Belediyesi, park yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçede park yapım çalışmalarının devam ettiğini ve bu kapsamda Yeşiltepe Mahallesi'nde 'Masal Parkı' isimli bir alan oluşturduklarını söyledi.

Burada, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu, spor alanı ve dinlenme alanlarının olacağını belirten Yüksel, şöyle dedi:

''Yeşiltepe Mahallesi, ilçemizin nüfusu en fazla olan mahallelerimiz arasında. Burada değişik coğrafyadan bir çok bölgeden vatandaşımızı yaşıyor. Bizler, bu vatandaşlarımıza sosyal alanlar oluşturarak, onları birlik ve beraberlik içerisine sokma için Masal Parkı yapıyoruz.''

- Ergene'de yol yapım çalışmaları

Ergene Belediyesi, asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede yol yapım çalışmalarının yanı sıra bazı bölgelerdeki yollara da müdahale ederek tadilat yaptıklarını söyledi.

Edirne karayolu üzerindeki bazı bölgelerdeki bozuklukları lokal çalışmalarla giderdiklerini belirten Yüksel, ''İlçemizde havaların da iyi olmasıyla birlikte yollarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bazı bölgelerde tadilat çalışmaları ile bu işlemlerimiz devam ediyor.'' şeklinde konuştu.
Kaynak: AA