Bodrum'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in anlatıldığı ve doğum gününün kutlandığı "Kutlu Doğum Haftası’nda Nurol Kültür Merkezinde program düzenlendi.

Bodrum'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri
Bodrum Müftülüğü tarafından Nurol Kültür Merkez’inde gerçekleştirilen etkinliğe Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Doç Dr. İsmail Karagöz konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Yalı Mahallesi Camii İmamı Uğur Güngör’ün Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudu. Kur’an kursu öğrencilerinin okuduğu ilahilerle devam eden etkinlikte Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı Kutlu Doğum sinevizyon gösterisi izletildi.

Etkinliğe, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Bodrum İlçe Müftüsü Dr. Ali Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, MHP ilçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, daire ve kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik sonunda programa katılanlara Doç Dr. İsmail Karagöz’ün "Kur’an ve Sünnetin Işığında Birlik ve Beraberlik" kitabı ile gül armağan edildi.
Kaynak: İHA