AK Parti'li Ercik Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti İçel İl Başkanı Cesim Ercik, vatandaşların taleplerinin kendisi için önemli olduğunu belirterek, "Bizler halka hizmeti Hakka hizmet olarak görmüş bir ekolün temsilcileriyiz" dedi.

AK Parti'li Ercik Köyleri Ziyaret Etti
Ercik, hafta sonu gerçekleştirdiği programlarla vatandaşlarla buluştu. Köy ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak Toroslar ilçesine bağlı Parmakkurdu Mahallesi’nde ’Kutlu Doğum Haftası’ programına katılan Ercik, burada vatandaşlarla ve muhtarla sohbet etti, vatandaşların ve mahallenin sorunlarını not etti. Vatandaşların taleplerinin kendisi için önemli olduğunu ifade eden Ercik, “Bizler halka hizmeti Hakka hizmet olarak görmüş bir ekolün temsilcileriyiz. Halka hizmet etmek için çalışıyoruz. Sizlere hizmet etmek, yaşadığınız bölgenin eksikliklerini giderebilmek için bugün buradayız. Allah’ın izniyle hep bir arada olacağız. Mahallemizin sorunlarını hükümet olarak çözmek için üzerimize düşen her şeyin yapılacağının da bilinmesini isterim” diye konuştu.

“HEMŞERİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN”

Parmakkurdu Mahallesi ziyaretinin ardından Puğkaracadağ ve Adanalıoğlu mahallelerine giden Ercik, burada partisinin mahalle başkanlarıyla ve muhtarlarla buluştu. Muhtarlardan mahallenin sorunlarını dinleyen Ercik, mahalle başkanlarından da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. İçel için yoğun çalışmalar yaptıklarını kaydeden Ercik, "Başbakan Yardımcısı ve İçel Milletvekilimiz Sayın Lütfi Elvan önderliğinde İçel büyük bir atılım içerisine girdi. Diğer milletvekillerimiz de Ankara’da vatandaşlarımız için büyük uğraş içerisindeler. Bizler de burada Sayın Başbakan Yardımcımız ve diğer milletvekillerimizle koordine içinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk olarak yeni yönetimimizi oluşturma gayretindeyiz. Çalışan, halkın içerisinde olan ve çözüm odaklı güçlü bir yönetimle İçel’i hak ettiği noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Tüm partililerimizin ve hemşerilerimizin içi rahat olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA