MÜSİAD Ankara Şubesinden ORSİAD'a Ziyaret

MÜSİAD Ankara Şubesi Başkanı Erdal: 'OSTİM, Türkiye ekonomisinin bel kemiğini oluşturuyor'.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi Başkanı İlhan Erdal, Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezinin (OSTİM) ülke ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunu bildirdi.

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamı ve Yöneticileri Derneğinden (ORSİAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdal, derneği ziyaretinde ORSİAD’ın OSTİM ve İvedik sanayicileriyle hareket ederek pek çok sorunun çözümüne katkıda bulunduğunu belirtti.

'OSTİM, Türkiye ekonomisinin bel kemiğini oluşturuyor. OSTİM ve İvedik Organize Sanayi Bölgeleri, Türkiye ekonomisinde gurur duyulacak yerdedir.' değerlendirmesinde bulunan Erdal, ORSİAD'ın hem OSTİM hem de İvedik OSB’de sanayicilerin yanında olduğunu kaydetti.

Erdal, ülkedeki olumsuz tabloda sanayicilerin sorunlarını ön planda tutarak çözüm aşamasında destek sağlayan ORSİAD'ın başarısının gurur verici olduğunu vurguladı.

ORSİAD Başkanı Özcan Ülgener de ortak sorunlara ortak çözümler bulabilmek için beraber hareket edilmesi gerektiğini belirterek, 'Birlikten doğacak kuvvete sanayicilerimizin ihtiyacı olduğu aşikar. Görevimizi bu anlamda yerine getirmeye çalışıyoruz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA