Espark'ta Pascal Nouma Ve Merve Aydın Heyecanı

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi (AVM) ve Hummel işbirliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, Pascal Nouma ve Merve Aydın sevenleriyle buluştu.

Espark'ta Pascal Nouma Ve Merve Aydın Heyecanı
Espark AVM içerisinde açılan Hummel spor giyim mağazası, Hummel Türkiye’nin tanınan marka yüzleri olan Pascal Nouma ve Merve Aydın’ı sevenleriyle buluşturdu. AVM içerisinde saatler öncesinden kuyruklar oluşturan hayranlar, Pascal Nouma ve Merve Aydın’ı görünce tezahüratlara başladı.

Düzenlenen imza gününde Türkiye’deki en sevilen futbolcular arasında yer alan ve sempatik hareketleri ile her gittiği yerde büyük ilgi gören Pascal Nouma ve Yarışma Programı ile tanıdığımız Milli atlet Merve Aydın’ın katılımı ile gerçekleşti.

Hayranlarına imza veren Nouma ve Aydın, tek tek görüşerek hatıra fotoğrafı da çektirdi. Duygulanan bazı hayranlar ise duygu dolu anlar yaşadı.

Etkinliğe katılanlar, Hummel ile moda ve spor tutkusunun hareketleneceğini belirterek, etkinlik için AVM ve mağaza yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA