Didim Karadenizliler Derneği AK Parti Yönetimini Ağırladı

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma derneğine Başkanı Hakan Kılıç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim Karadenizliler Derneği AK Parti Yönetimini Ağırladı
AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Maşallah Subaşı, Cemal Engil ve Ali Bakay ile ilçe yöneticilerinin yer aldığı heyet, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul sonrasında Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı seçilen Hakan Kılıç ile yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü Didim’de yaşayana Karadenizlilerin bu tür dernek çatısı altında süreç içerisinde güzel etkinlikler yaptığını belirterek yeni yönetiminde bu tür çalışmalara devam edeceğine inandığını belirtip yeni yönetim kuruluna ve Dernek Başkanına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Didim Karadenizliler Dernek Başkanı Hakan Kılıç ise AK Parti İlçe Başkanı ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür edip, kendisine ve yönetimine verilen bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacaklarını dile getirdi.
Kaynak: İHA