Şehit Polis Özmen, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan polis memuru Özmen, memleketi Ordu'da defnedildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da 37 yaşında şehit olan polis memuru Ozan Özmen, memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Özmen'in naaşı, Mesudiye Devlet Hastanesi morgundan alınarak sloganlar eşliğinde Mesudiye Cumhuriyet Meydanı'na getirildi. Bu sırada şehit Özmen'in annesi Suzan ve eşi Buket Özmen ile yakınları gözyaşı döktü.

Ayakta durmakta zorluk çeken şehidin babası eski Bartın Vali Yardımcısı Özgür Aydın Özmen'e ise sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Şehidin cenazesi, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Beyağaç Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze töreni sonrası bir gazetecinin 'Teröristlere bir mesajınız olacak mı?' sorusu üzerine baba Özmen, 'Kahpe kurşunlar ailemin yüreklerini yaktı.' cevabını verdi.

Cenaze törenine, şehidin yakınlarının yanı sıra, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Genel Başbakan Yardımcısı Seyit Torun, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA