MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Şanlı Açıklaması

'Partimizde, teşkilat anlayışımızın merkezini oluşturan dava şuuru, disiplin ve hiyerarşi her şeyden önce gelir'.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir teşkilatlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, 'Partimizde, teşkilat anlayışımızın merkezini oluşturan dava şuuru, disiplin ve hiyerarşi her şeyden önce gelir.' dedi.

Şanlı, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin diğer siyasi partilere benzemediğini ve her şeyden önce bir teşkilat partisi olduğunu belirtti.

Partide işleyişin bazı kurallara bağlı olduğunu bildiren Şanlı, 'Bunun yanı sıra MHP, birbirine gönül bağıyla sıkı sıkıya bağlı insanlardan oluşur. Partimizde teşkilat anlayışımızın merkezini oluşturan dava şuuru, disiplin ve hiyerarşi her şeyden önce gelir.' ifadelerini kullandı.

Şanlı, 30 ilçe teşkilatının ve il yönetim kurulu üyelerinin görevinin başında olduğunu, Bayraklı'da Mehmet Aydın, Bayındır'da Hüseyin Karakaya, Narlıdere'de Metin Keskin, Kemalpaşa'da ise Mustafa Gözütok yönetiminde tekrar yapılanmaya gidildiğini bildirdi.

Buca ve Torbalı ilçe teşkilatlarındaki değişimin normal sayılabileceğini bildiren Şanlı, 'Bu arkadaşlarımızın görevden alınış sebepleri parti disiplinine uymayan ve izin alınmadan faaliyetler gerçekleştirmektir. Arkadaşlarımızın görevi bıraktıktan sonra yaptıkları çıkışları aşırı bulmakla beraber anlayabiliyorum. Fakat unutmayalım ki biz görev adamlarıyız.' diye konuştu.
Kaynak: AA